anespa2

Care este cel mai mare organ al corpului uman?        
2 metri pătraţi este suprafaţa medie totală a pielii unui adult, care conţine peste 18 km de vase de sânge.

Pielea este deci cel mai mare şi mai greu organ al corpului uman, având circa 4 kg, mult peste cele 1,5 kg ale ficatului.

Rezultatele cercetărilor din SUA au arătat că în timpul unei băi în cadă ori a unui duş de 15 minute, cantitatea de substanţe dăunătoare absorbite este echivalentă cu consumul  unui litru de apă contaminată .
Luând acest aparat in baia TA ,ai sanatate  plus spa-ul la tine in casa la orice ora din zi ori noapte . ANESPA contine un amestec de componente si minerale specifice izvoarelor termale.
Produce apă ionizată uşor alcalină  pH 6,8 – 7,5  cu efect de apă termală

Este impletirea perfecta a unor  factori  ce produc efecte favorabile pentru corp, faţă, păr:

anespa.jpg

1. Filtru extern
Prima sarcină este de a filtra componente daunatoare ale apei: clor, trihalometani, fenoli, sedimente, miros, gust, și deșeuri organice.
 Aceasta se realiza prin utilizarea unui filtru de carbon activ în mai multe etape care conține carbon activ antibacterian granulat și calciu sulfit.

2. Magnetul  tip neodimi-fier-carbon
Acest magnet de înalta calitate poate descompune moleculele de apa in grupuri mai mici –micro clustere, pentru a activa apa și de a schimba structura apei, facând-o microcristalină, dedurizată şi energizată . Acesta proprietate a apei ajută pielea să absoarbă mai bine minerale din apa creată de Anespa.

3.Cartuș ceramic
Cartușul are un strat de umplutură ceramic. Stratul de umplutură ceramic este de aproximativ 3 ori mai gros decât la alte produse de pe piaţă. Bilele ceramice produc ionii negativi ce împiedică oxidarea , imbatrânirea pielii.  

Apă Relaxantă
Anespa are un debit de apă fierbinte de 15 litri pe minut (~ 4 galoane / minut). Capul de dușului creaza un  masaj energic al pielii  adaugând   efectulul de relaxare dupa o zi grea de munca.
Eficient împotriva îmbătânirii pielii, a pielii uscate, aspră, circulatia proastă, oboseala plus calităţile superioare a apei din cada dumneavoastră vă va permite de a fi la un “SPA  cu apă termală” la dumneavoastră în casă.
Capul duşului, făcut din oţel inoxidabil rezistent la depunerile de rugină sau mizerie.

Pielea fiind cel mai mare organ al corpului , nu numai ca trebuie să fie frumoasă, dar si SANATOASA .   Respiraţia corpului se face nu numai pe nas ci şi prin piele Apa termală este o apă bogată în minerale rare şi oligo-elemente (fier, magneziu, siliciu, mangan, calciu), cu proprietăţi benefice asupra pielii şi care este imposibil de reprodus în laborator .

Folsirea apei termale este esenţială pentru îngrijirea adecvată a tenului,corpului, deoarece respectă echilibrul pielii, ajutând la calmarea şi decongestionarea ei. Astfel, de câte ori simţi nevoia de a-ţi reîmprospăta şi curăţa tenul pulverizează apa termală, după care şterge uşor cu un şerveţel surplusul rămas pe piele.

În special vara, când tenul este mai încărcat de praf şi expus radiaţiilor solare se recomandă folosirea zilnică a apei termale deoarece aceasta  are un efect regenerant şi calmant. Acesta este motivul pentru care medicii dermatologi recomandă  apa termală persoanelor cu piele sensibilă (piele cu tendinţa de uscare şi înroşire care din cauza producţiei insuficiente de sebum nu reuşeşte să îşi protejeze terminaţiile nervoase).

Anespa -11 beneficii

 1. Oxigenează celulele datorită conţinutului bogat în fier.
 2. Stimulează regenerarea celulară şi tisulară datorită conţinutului bogat în magneziu.
 3. Are acţiune puternic antioxidantă datorită conţinutului bogat în mangan.
 4. Regenerează ţesuturile, datorită concentraţiei bogate în siliciu.
 5. Protejează ţesuturile, deoarece conţine calciu.
 6. Nu irită pielea, fiind potrivită chiar şi pentru tenul sensibil şi acneic.
 7. Are efect anti-inflamator, prevenind iritaţiile, roşeaţa sau inflamarea pielii.
 8. Protejează pielea împotriva oxidării la nivel cutanat, prevenind îmbătrânirea cutanată.
 9. O poţi folosi după epilat, bărbierit sau în cazul în care ai eczeme, urticarie sau alte reacţii alergice la nivelul pielii.
 10. Dacă o păstrezi la frigider, efectul de calmare şi decongestionare a pielii va fi mai intens.
 11. O poţi folosi pentru a-ţi fixa machiajul.

 Pretul acestui produs este de 1680 € fara Tva in orice ţara, indiferent moneda                                                     

 Se poate achizitiona si in 3,6,10 rate .

 Cea mai mare rata este de 500 euro, iar cea mai mica 150 euro .

 Reducere de 500 € pentru cine a achizitionat unul din aparatele  LevelLuk K8, LevelLuk SD501, LevelLuk SD501Platinum, adica pretul acestui produs va fi de 1180 euro fara Tva , cu rate intre 330 euro si 99 euro/luna.

PRECIZARI :

 • Aparatele se livreaza pentru Europa din Dusseldorf Germania – filiala firmei Enagic Japonia in Europa;
 • Valoarea Tva-ului in Germania este de 19% pentru mărfurile industriale ;
 • Daca aveti o firmă plătitoare de Tva si v-aţi inscris in Registrul Intracomunitatilor nu vi se mai percepe Tva ( scutiţi de Tva ) ;
 • Pentru persoanele fizice se adauga 19% Tva-ul .

Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a găsi împreună varianta cea mai satisfăcătoare pentru bugetul şi familia dumneavoastră şi de a vă întocmi gratuit formularele necesare procurării aparatului .
Firma Enagic vă va face factura proforma, care o veţi primii pe email ori personal. In baza acesteia puteţi face plata DIRECT în contul firmei Enagic ,la COMMERTZBANK.
Livrarea aparatului se face prin curier,în maximum  7-10 zile de la plata facturii ori avansului (pentru cei care optează pentru  rate) .

Suntem bucuroşi să vă răspundem la orice întrebare chiar şi fără obligaţia de a cumpăra .

 

leveluk k8

leveluk sd 501

leveluk sd 501 platium

leveluk jrii

leveluk r

anespa

Prezentare Video Apa Kangen

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL