Este apa  cu proprietăti de intinerire şi tonifiere a pielii –numită si apă de frumusete.

Aceasta apa nu este de băut.

In cartea Change your water, Change your life! (Schimba-ti Apa, Schimba-ti Viata!) este o carte scrisa de Dr. Dave Carpenter, N.D., C.C.I., C.Ac., din Statele Unite, pentru folosinta tuturor persoanelor care cauta cai naturale pentru imbunatatirea sanatatii. recomandă această apa in:

El spune că este benefica pentru sanatatea generala si pentru frumusetea pieleii si a parului. Tonifica, catifeleaza si creeaza un mediu propice vindecarii – excelenta pentru rezolvarea multor afectiuni dermatologice, cum ar fi:

- eczeme;
- psoriasis;
- acne;
- micoze ale unghiilor si picioarelor;
- piscaturi de insect;
- iritatii (de asemenea reduce mancarimile cauzate de pojar si varicela);
- arsuri;
- iritatii cauzate de scutece;
- piele uscata;
- taieturi si zgarieturi minore;
- pulverizati pe blăniţa  animalului dvs. de companie aceasta apă si apoi periati-o ! Blaniţa va devenii moale si stralucitoare. Deasemeni nu se v-a mai scarpina .

Apa de frumuseţe poate fi pulverizată pe piele pe parcursul zilei – cu cat mai des cu atât mai bine. Ea poate fi utilizata ca apă tonică pentru faţă si after shave .  Cand este folosita in loc de balsam dupa spalatul parului, aceasta tonifica scalpul, descurca firele de par, si ofera stralucire părului.

Apa Kangen

Apa Neutra

Apa Acida

apa puternic acida

Apa Puternica Kangen

Prezentare Video Apa Kangen

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL