Aceasta apa are un pH de 2.5 sau mai mic si este un puternic dezinfectant.

In timp ce partea alcalină a apei castiga electroni, partea acida pierde electroni.

S-a demonstrat ca apa puternic acida este un puternic anti-bacterian, anti-microbian si anti-micotic pentru piele, mancaruri, plante etc. A fost folosita pentru dezinfectare in numeroase spitale, restaurante si hoteluri de decenii si a aparut de curand in edititia din luna februarie a ziarului LA Times. Acesta apa puternic acida este ceea ce am vazut in Japonia distrugand bacteriile din tesutul cangrenos. Apa puternic alcalina era mai apoi folosita pentru a reduce inflamarea cauzata de radicalii liberi.

Apa puternic acida are proprietati puternice antimicrobiene

Utilizări domestice:

Apa puternic acida omoară microbii  de pe alimente şi suprafeţele de preparare în doar câteva secunde .Este folosita si in dezinfectarea bucătariei,a cuptoarelor, a fundurilor pentu tăiatul cărnii ori a zarzavatului, a prosoapelor de vase .

Aciditatea naturala in apa puternic acida si de frumusete va indeparta depunerile de calcar si va aduce stralucire bucatariei si baii. Pentru depunerile mai vechi, lasati-le la inmuiat in apa acida peste noapte. Cand spălati sticla, apa acida este aproape un miracol. Folositi-o ca si cum ati folosi orice alt agent de curatare a geamurilor.

Apa puternic acida este adesea folosita in unele spitale si restaurante pentru a reduce imprăştierea germenilor. Este folosita la desinfectarea echipamentului medical, pentru curatenie si spalare mâinilor , si altele… Puneti, puneţi intrebari si va voi raspunde .

Utilizări terapeutice

Inmuierea, impachetarea sau pulverizatul acestei ape pe diferite zone afectate (pe micoze ale unghiilor, ale piciorului si conditii similare), va creste viteza de rezolvarea infectiilor microbiene externe. Apa puternic acida se poate folosi ca si apa de gura sau gargara pentru a omorî bacteriile din gură si gât, care cauzeaza infectii dentare, carii si dureri de gat (clatiti-va gura cu apa neutra cand ati terminat). Apa puternic acida este deosebit de eficienta pentru taieturi minore si zgârieturi cu scopul de a preveni infectia. De asemenea poate ajuta la oprirea sângerării (extracţii dentare) si la controlul durerii.

Aceasta apa nu este de băut. Este mai bine sa depozitati aceasta apa in containere intunecate si sa o tineti in frigider.

Apa Kangen

Apa Neutra

Apa Acida

apa puternic acida

Apa Puternica Kangen

Prezentare Video Apa Kangen

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL