Aceasta apa nu este de baut.

Elimina petele cu usurinta şi înlocuiestşte detergentul

Am avut o experienţa chiar din prima zi de deţinere a aparatului. Intr-o vizită ,din greşeala, am vărsat o sticluţă de iod pe un mileu scump brodat împăturit în patru de culoare galbenă. Asa că s-au făcut 4 pete mari  negre de iod . L-am luat acasa sa vad ce voi face cu petele de la care trecusera 2 ore  de imbibare.  Le– am pus in 4 farfurii cu apa Puternic alcalină si minunea s-a prosus! Petele au disparut ca si cum nici n-ar fi fost niciodată, iar culoarea galbenă a rămas la acelaşi ton ca partea neudată cu apa puternic alcalină  .  CUM ? DECE?

Are o putere mare de penetrare si  absorbiţie. Elimina cu usurinta petele de ulei, cafea, sosul de soia, petele de smoala de pe masina.

Pentru vase, fie folsiţi mai putin detergent ,eu folosesc detergentul din plante MPD, dar mai putin. Puteţi pune această apă in masina de spalat vase ,înlocuind detergentul chimic din pastille.

Utilizari in terapii
Tot Dr. Dave Carpenter, N.D., C.C.I., C.Ac., din Statele Unite, care a studiat această apa ne explica , din care citez :
“Apa puternic alcalina are un potential de oxido reducere de -700 mV pana la -850 mV.

Pentru terapii:
Neutralizeaza radicalii liberi si poate reduce inflamatia rapid. Daca aveti artrita sau alta conditie inflamatorie, inmuierea sau compresele cu apa puternic alcalina pot fi extrem de benefice. Am vazut asta in cabinetul meu cu diferite ocazii.
Odata am infasurat un genunchi dureros si foarte inflamat cu un prosp inmuiat in apa puternic alcalina. Genunchiul umflat al femeii era inflamat de mai bine de o luna si era aproape dublu fata de celalalt. A revenit la normal in doar 2 ore.
La o scara mai mica, dar tot atat de importanta, apa puternic alcalina poate reduce inflamatia si roseata in acnee, eczema si psoriasis. Unele eruptii sunt iritante si dureroase, recomand o pulverizare rapida cu apa puternic acida pentru a neutraliza orice bacterie care ar putea fi prezenta. Cand aceasta s-a uscat complet, aplicati o compresa cu apa puternic alcalina si lasati-o pentru 5-15 minute; apoi aplicati apa de frumusete. Am vazut cosuri mari disparand in cateva ore prin tratrea lor cu apa . Aplicati comprese cu apa puternic alcalina pe arsurile de soare si lasati sa lucreze 15-20 de minute. Aplicati apoi apa de frumusete si lasati sa se usuce. “

Curata alimentele de pesticide ori alte substante conservante :
Rosiile, portocalele, grefele, merele cumpărate din market – le pun intr-un vas in care am apă puternic alcalina . Dupa ce le spalati cu apa neutră, aveti roşia cu gustul din gradina mamei, marul cu gustul clasic a marului atunci cules din pom, si ……multe…multe experienţe pozitive va pot spune.

Apa puternic alcalina este de asemenea cel mai bine pastrata intr-o sticla neagra.

Apa Kangen

Apa Neutra

Apa Acida

apa puternic acida

Apa Puternica Kangen

Prezentare Video Apa Kangen

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL