NU SE IAU MEDICAMENTELE CU APA ALCALINA le poate mări efetele secundare.

Medicamenentele sting incendiul, insă Natura vindecă .

NOTA : Apa Kangen reprezintă modalităti naturale de a facilita efortul organismului de vindecare ..Va recomandăm să consultaţi medicul de specialitate.  

Textele sunt preluate din cărţi de specialitate :

The Miracles of Water to Cure Diseases “ scrisă de DrFBatmanghelidj
Sănătatea ideală prin controlul pH-ului “ scrisă de Sang Whang

” Intinerirea ” scrisa de Harald W. Tietze.
“ Schimbă-ţi apa, Schimbă-ţi viaţa “ Dr.Dave Carpenter
“ Dieta Young – Miracolul Ph “  Dr Robert Young
“ Enzima Miracol “ Dr. Hiromi Shinya
“ Sănatos fără toxine” de Dr.Robert Morse
“ Studiul China” de dr.Colin Campbeell & Thomas M. Camplell II
“ Secretul longevitaţii- Programul Okinawa” –Dr. Bradley J Willcox, D.Craig Wilcox , Makoto Suzuki
“ Anatomia unei boli” – Norman Cousings

medicina-interna1.jpgDorim de a veni în sprijinul oamenilor care caută soluţii naturale pentru îmbunătăţirea stării de sănătate  . Sunteţi invitaţi să verificaţi acurateţea celor redate în recomandări înainte de a lua orice decizie bazată pe cele citite. 

Apa KANGEN crează alcalinitate vezi cartea lui Sang Whang, şi dotează corpul cu antioxidanti. Apa Kangen este singura apă alcalină, care nu conţine produse chimice periculoase pentru corp, dejectii si bacterii.

Suferiţi de diabet, inflamaţia articulaţiilor, tensiune ridicată, scăderea apetitului sexual, insomnie, alergii, constipaţie, prostată, probleme ale pielii, astm, infecţii ale tractului urinar, infecţii cu ciuperci, osteoporoză, arteroscleroză, boala Khron, scleroză multipla, leucemie, toate formele de cancer, lupus, Psoriazis, tuberculoza, etc.?


Apa alcalina ionizata Kangen in diverse boli

Afecţiuni ale rinichilor: Se va bea mai multă apa alcalina ionizata. Cu cât bei mai multa apă, cu atât mai diluaţi vor fi acizi în sânge , iar rinichilor le va fi mai uşor să arunce deşeurile. Nu va speriaţi dacă faceti o mică criză de aruncare nisip (vorbesc din experienţa ), insă nu-i obligatoriu . Să nu vă alarmaţi daca urina este tulbure-sunt deşeurile ori nisipul aruncat. Cu cât beţi mai multa apa alcalină ionizată Kangen , aceasta produce neutralizarea deşeurilor acide din sânge , iar rinichii sunt obligaţi să filtreze toxine precum amoniacul, sărurile rezultate şi acidul uric, care sunt eliminate prin urină. Cu cât pacientul bea mai multa apa cu atât mai repede se vindeca .

Alergii: (de fân, alergiile produse de astm , guturai de fân). Ingeraţi cantităţi medii de apa (1 litru macar) alcalină ionizată Kangen şi polen 1/8 ziua1, 2/8 ziua 2, 3/8 ziua3…..pâna ajungeti la 2 tb/zi . Pentru astm veţi găsi mai jos.

Amigdalita, laringita: Faceţi gargară de 5 ori pe zi cu apă puternic  acidă (Ph-2,5 sau 4,5 pH), timp de 4 zile. Din prima zi va dispărea şi febra şi durerea . După 3 zile inflamaţia va ceda. Recomand sa sugeti propolis, dar dupa apa vie .

Angină- Din prima zi de tratament febra scade şi vindecarea se produce în a 3-a zi, dacă timp de 3 zile faceţi gargară cu apă acidă( 2,5 ph sau 4,5 pH) de 5 ori pe zi, după care se bea 1/4 pahar cu apă vie Kangen ( de la 8,5 ph in sus), de fie­care dată.

Adenopatie–Consumaţi de câte patru ori /zi un pahar de pahar cu apă Kangen timp de 8 zile. După -3-4 zile se elimină mucozităţile,iar în a 4-a zi inflamaţiile dispar.

Arsuri cutanate: Spargeti băşicuţele cu un ac steril, după care aplicaţi o compresă cu apă acidă (pH 2,5) timp de 10 minute, apoi după 5 minute se spală rana cu apă puternic alcalina ionizată Kangen. Spălăturile cu apă puternic alcalină ionizată se repetă din 3 in 3 ore, până la vindecare. Protejaţi zona afectată în timpul tratamentului cu un tifon sterilizat.

Arsuri la stomac: Arsurile de stomac semnalează lipsă  de apă în partea superioară a tractului gastrointestinal. Este un semnal ca corpul este nehidratat corect si deplin. Recomandarea de antiacide sau medicamente în tratamentul durerii nu este prea fericită, deoarece corpul continuă să sufere ca urmare a lipsei de apă , de fapt a deshidratării.Corpul nu recunoaște durerea ca un semn de deshidratare, şi tratarea acesteia cu antiacide și medicamente chimice , în timp,  produce inflamarea stomacului și duodenului, ulcerații, hernie hiatală, și, eventual, de cancer în tractul gastro-intestinal, inclusive degradarea ficatul și pancreasul. Cu cat beţi mai multă apa Kangen alcalină ionizată rezolvati cauza problemei . Apa Kangen previne și ajută la vindecarea arsurilor la stomac.

Artrită şi durerile de spate: Ea nu este propriu-zis o boală, ci un efect al acumulării de deşeuri acide!  Adevărata cauză a durerilor este generată de acumularea unor cristale nedizolvate de acizi (în special de acid uric) şi nu este asa numite “bolile legate de bătrâneţe”.       Durere articulară reumatoidă - artrită – semnalează că este un deficit de apă în  locul dureros . Aceasta afectează atȃt tinerii ,cȃt si batrȃnii. Utilizarea de antialgice nu rezolva ori vindecă cauza , dar expune persoana la deteriorarea  în continuare a osului prin utilizarea medicamentelor pentru durere . Beţi apa alcalina Kangen și cantități mici de sare  care va vindeca această problemă . Apa previne și ajută la vindecarea durerii de spate, lubrefiază suprafeţele de contact intravertebrale.

Durerile de spate și spondilita, artrita coloanei vertebrale sunt semen evidente de lipsă de apă în discuri şi coloana vertebrală - Lipsa ori insuficienţa pernelor de apă care susțin greutatea corpului sunt săracite şi puţine. Imbunătăţirea şi repararea situaţiei ar trebui să fie rezolvată cu cantităţi crescute de apă alcalină Kangen – nu cu  un tratament chimic, ci unul foarte eficient- de3 litrii/zi.  Tratarea lor cu analgezice, masaj, acupunctura, reduc pe moment durerea, ȋnsă  în cele din urmă va ajunge la chirurgie şi când de fapt sunt semene de deshidratare în cavităţile comune.  In timp, toate produc osteoartrita deoaece celulele cartilajului din articulații  în cele din urmă s-au deshidratat, s-au uscat ,s-au sfărâmat. Aceasta Aceasta va produce deformarea  coloanei vertebrale , deformări osoase ale membrelor, degetelor mȃinilor şi picioarelor. Medicamentele pentru durere nu fac decât să anestezieze durerea, iar in timp produc complicatii si pun viata in pericol . Apa previne și ajută la vindecarea artritei .

Astmul: Este o complicație a deshidratării în organism . Astmul, afectează din ce în ce mai mult populatia globului datorită poluării din ce în ce mai accentuat, va ucide câteva mii de copii si adulţi în fiecare an. Apa şi sarea previne și ajută la vindecarea astmului. În astm trecerea liberă a aerului este obstrucționată astfel încât apa să nu părăsească corpul în formă de vapori (care elimină aerul viciat din plămâni) - aburul de iarnă. Consumul de APA KANGEN alcalină   crescut va preveni atacurile de astm.  In astm trebuie, de asemenea, să consumi mai multă  sare pentru a sparge dopurile de mucus în celulele plămȃnilor, care împiedică libera circulație a aeruluiînșidin interiorul sacilor de aer. Nerecunoașterea astmului ca indicator de deshidratare în corpul unui copil în creștere, nu numai că-l va condamna,  mii de copii mor din această cauza în fiecare an, şi va permite daune genetice ireversibile în randul celor 14 milioane de copii astmatici rămași.

Boli degenerative: Se recomandă ingerarea unei cantităţi maxime de apa alcalină ionizată Kangen. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalină. Aceste afecţiuni ar putea fi numite pe bună dreptate ”sindromuri ale deficientei ionilor de calciu”.

Cancer: Această boală a crescut pe glob şi prea multe vieţi sunt curmate. Cauza pincipala a cancerului este stilul de viaţă modern. Folosirea pesticidelor pentru plante, le contaminează chiar din geneză . Cu grâul,porumbul şi celelalte plante contaminate,hrănim animalele din care facem alimentele .Alimentele sofisticat procesate, neorganice şi acide (inclusiv băuturile răcoritoare!) şi poluarea aerului, apei ,solului în creştere generată de câmpurile electromagnetice din locuinţele noastre se număra printre factorii principali care cauzează o acidiate internă, şi implicit cancer. Există prea multe conexiuni care se pot face între acidiatate internă şi cancer pentru a le ignora. Celulele canceroase urăsc oxigenul !ele se dezvolta si cresc bine în mediu acid . Încă din anul 1923, dr. Otto Warburg a descoperit că celulele canceroase nu pot creşte într-un mediu  cu oxigen. Autor al cărţii „Metabolismul tumorilor”, dr. Warburg a fost recompensat cu premiul Nobel pentru descoperirile sale, în anul 1931. (Mai jos voi cita din cazurile descrie de el. ) De atunci, cercetătorii au încercat să crească nivelul de oxigen din sânge pentru a contracara cancerul. Descoperirile doctorului Warburg au fost confirmate de toate cercetările care au urmat, dar creşterea nivelului de oxigen din sânge nu s-a dovedit la fel de uşoară. Germanii au încercat diferite metode de creştere a nivelului de oxigen din sânge, folosind terapiile cu oxigen (ingerarea peroxidului de hidrogen lichid –H2O2) şi terapia cu ozon (O3). După 1950, oamenii de ştiinţă din Japonia şi din Uniunea Sovietică au abordat deficitul de oxigen dintr-un unghi diferit, folosind apa alcalină ionizată. Ne putem întreba pe bună dreptate de ce avem un deficit de oxigen, când aerul pe care îl respirăm este atât de bogat în acest element? Motivul este simplu: un corp prea acid creează o problemă de respiraţie la nivelul celulelor, care perturba la rândul ei schimbul de oxigen. Ingerarea de apă alcalină ionzată Kangen, bogata în oxigen, neutralizează aiciditatea internă. Un alt aspect interesant legat de celulele canceroase se referă la faptul că ele cresc într-o manieră necontrolată, fiind diferite de celelalte celule din organism. Celulele normale inspiră oxigenul şi expiră dioxidul de carbon. Singurele celule care expira oxigenul (la fel ca şi plantele) sunt celulele canceroase!Din această perspectivă, putem compara cancerul cu o plantă care creşte în trupul nostru. Nu cred că există om care să nu se teamă că s-ar putea îmbolnăvi de cancer. Cei care reuşesc să învingă boala se bucura însă infinit mai intens de zilele care le-au mai rămas. Mulţi oameni şi-au descoperit propriile ”remedii de vindecare a cancerului” şi se consideră dovezi vii ale eficenţei acestora. Cunosc personal câteva persoane care au supravieţuit acestei boli teribile. Printre ele se numără şi Dave Perkins. Iată ce mi-a scris acesta: “Când am fost diagnositicat cu cancer în faza terminală, nu am mai avut timp să încerc tot felul de soluţii, ca să văd care dintre ele funcţionează în cazul meu.Viaţa mea depindea de înţelepciunea deciziilor luate pe loc. De aceea m-am concentrat pe cele mai revoluţionare produse şi suplimente, vestite pentru rata lor mare de succes în îmbunătăţirea stării de sănătate şi în depăşirea oricărei boli. La fel ca în cazul marii majorităţi a victimilor bolnave de cancer, boala m-a devastat din punct de vedere financiar şi fizic. Nu-mi puteam permite în nici un caz cei mai mari specilasti din lume, cele mai bune clinici şi cele mai scumpe medicamente. Pe scurt, am fost forţat să fiu propriul meu vindecător. Am încercat să descopăr cea mai bună soluţie pentru un buget atât de restrâns ca al meu. Tot căutând soluţii, am dat peste filtrele cae produc apa alcalina ionizata.Sunt produse în Japonia, fiind aprobate din punct de vedere medical din cauza succesului dovedit pe care îl au în promovarea stării de sănătate.Apa distilată şi cea obţinută prin osmoză inversă nu se compară nici pe departe cu beneficiile oferite de apă alcalină ionizată. Aveam nevoie de o apă care să îmi oxigeneze, să îmidetoxificeşi să îmialcalinizezeorganismul, intarindu-mi totodată sistemul imunitar, pentru că acesta să îmi poată asigura vindecarea. Apa alcalină ionizată s-a dovedit soluţia perfectă pentru toate aceste probleme. Sper să nu vă confruntaţi vreodată, dumneavoastră şi familia dumneavoastră, cu o boală în faza terminală. Orice om care urmează calea mea poate evita durerea şi teama care însoţesc tratarea exclusiv a simptomelor, în detrimentul cauzelor.”

Ciuperci şiFungi (inclusiv cele care afectează transpiraţia şi picioarele, care devin urât mirositoare): Spălaţi timp de 5 -10 minute zonele afectate de 2 ori pe zi, la început cu apă puternc acidă Kangen, iar apoi după 5 minute cu apă puternic alcalină ionizata Kangen. Se repetă procedeul timp de 3 saptămâni, chiar dacă ciuperca dispare între timp (în caz contrar,ea poate reapare). Se spală inclusiv pantofii şi şosetele cu apă acidă Kangen.

Colesterolul mărit :  Nivelurile crescute de colesterol atată că organismal tău suferă de sete. Apa kangen scade colesterolul din sânge. Colesterolul este un material cleios precum ar fi gelatina, care este în golurile membranelor celulare pentru a le proteja împotriva pierderii conținutullui  de apă. Apa este vitală pentru circulaţia osmotică a  sângelui. Colesterolul este, de asemenea, folosit ca un "scut" împotriva sărăcirii de apă a altor celule vitale, care ar face schimb normal de apă prin membranele  lor celulare . Colesterolul crescut este arată că sângele este gros , concentrat, acid – pentru că nu avem apă suficientă in celulele sângelui . Când bem apă alcalină Kangencu 1 ora inainte de masă si la 1 ora după  masa celulele au puterea de a lupta să nu se formeze colesterol pe vase .Cȃnd administrezi antihistaminice efectele se văd numai pentru o perioadă de timp, iar apoi problemele revin, de vindecare nici vorbă . In loc de antihistaminice luaţi apă alcalină Kangen- cât mai multă caantihistaminic natural, care activează enzimele propice digerării alimentelor si a grăsimilor din ele. Acestea antrenate de apa alcalină nu se mai depun pe vase să producă ateroame. Recomand chiar sa o beţi caldă .

Colita:    Colita este un semnal de lipsă  mare de apă în intestin . Apa Kangen previne și ajută la vindecarea colitei..  Se ştie că lipsa de apă în intestine creiază constipație, deoarece intestinul gros se contractă să stoarcă ultima picătură de apă din excremente - lipsa de lubrifiere - apă. Intestinul nu recunoaște durerea in colită ca un semn de deshidratare, iar aceasta va cauza constipații persistente. Cu timpul aceasta, va provoca prin stagnarea  fecalelor in meandrele colonului: diverticulită, hemoroizi și polipi, și crește semnificativ posibilitatea de a dezvolta cancer de colon si rect.  Se recomandă Inainte de culcare, beţi 100 ml de apă acidă Kangen încălzită la 37-40 grade , dupa 20 minute mai târziu, se vor bea 100 ml de apa alcalina ionizata Kangen încălzită la aceeaşi temperatură. Acest procedeu trebuie urmat timp de 3 zile la rând. Durerea încetează încă din prima zi.

Constipaţie: Pe stomacul gol se recomandă ingerarea cantităţii medii de apă alcalină ionizată Kangen , în special dimineaţa daca se poate 1 litru, cu cel puţin jumătate de oră înainte de masă. Pe parcursul zilei 2-3 litrii .

Deficienţe ale sistemului imunitar: au drept cauză deseori in dezechilibru al PH-ului. Dar şi absenţa unor bacteriil prietenoase distruse din cauza excesului de antibiotic ( din carne ,apă canal …..), Majoritatea acestor deficienţe(dacă nu chiar toate) au drept consecinţă un sistem imunitar debil . Nemţii afirma că mărirea nivelului de oxigen din sânge reprezintă o bună protecţie împotriva bolilor contagioase Japonezii . la rândul lor susţin că menţinerea unui nivel alcalin al sângelui fortifică sistemul imunitar. Cele două afirmaţii susţin în realitate unul şi acelaşi lucru, de vreme ce apa alcalină ionizată Kangen măreşte simultan alcalinitatea şi nivelul de oxigen în sânge. In concluzie, se recomandă ingerarea cantităţii medii de apă alcalină ionizata Kangen. Dacă doriţi să folosiţi un tratament holistic, vă recomand cartea lui Mark Konlee, „Cum pot fi inversate disfuncţiile sistemului imunitar”.

Depresie: S-a dovedit de-a lungul timpului rezultate foarte bune cu ajutorul apei alcaline ionizate. Curăţind toxinele,oxigenând sângele ,creierul,este normal sa scapi de depresie.  O veche reţetă egipteana (a mumiei) recomandă următoarele alimente de alcalinizare . Ingredientele necesare sunt: 250 g smochine, 250 g curmale, 2 linguri faină integrală de porumb (sau de grâu). Curmalele şi smochinele (care reprezintă cel mai alcalin aliment pe care îl cunosc) se pun într-o ceaşcă peste care se toarnă puţină apă(fără să le acopere complet), după care se adăugă faina integrală. Mixtura se fierbe la foc mic şi se amestecă bine. Reţeta mumiei se păstrează apoi la frigider, etanş. Acest aliment a devenit foarte popular în ultimile decenii în ţările din estul Europei, dar nu menţionează dozajul recomandat. Majoritatea celor pe care îi cunosc iau 1-3 linguriţe pe zi, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de masă.

Dermatită: Spălaţi zonele afectate cu apă puternic acidă Kangen (Ph-2,5), apoi după 10-15 minute, cu apa alcalina ionizata Kangen (Ph-11,5).

Diabet: Putem afirma că apa Kangen previne și ajută la vindecarea diabetului precoce si adult. Diabetul adult arata o deshidratare severa a corpului uman. Este imperios necesar corpului de a avea apa adecvată în circulație și pentru ca apa să alimenteze creierul, care să comande eliberarea de insulină ,iar dacă este este puţină este inhibată. În diabetul zaharat, doar unele celule vor primi rații de apă pentru supraviețuire. Apa și sarea vor inversa diabetul  la adulți in faza incipientă. Folosirea zilnică de apă Kangen alcalină şi ionizată  poate reduce nevoia de insulină  ȋn proportie de 50 % .In timp nerecunoașterea diabetului ca o complicație a deshidratarii, duce la deteriorarea masivă a vaselor de sange ȋn tot corpul. Aceasta va duce la eventuala pierdere a degetelor de la picioare și picioare datorită cangrenelor. Aceasta va provoca leziuni oculare, chiar orbire. 

Salvare picior de la amputareKazuaki Ozawa descrie următorul caz:Un pacient grav bolnav, ameninţat să îşi piardă piciorul prin amputare, a reuşit o revenire completă datorită tratamentului cu apă alcalină ionizata luată pe cale internă şi cu apă puternic acidă ionizata în care îşi îmbăia piciorul afectat de ulceraţii. Omul s-a mutat de la spital, unde medicii doreau să-i amputeze piciorul, la Centrul Medical Cooperatist din Kobe.Un reporter TV i-a luat interviu, care a fost difuzat apoi în întreaga Japonie: Reporter:Ce a spus medicul în legătură cu starea piciorului dumneavostră?”Ito San:“ A spus că va trebui să-mi amputeze piciorul de la genunuchi în jos”Doctorul Kawamura:“Aceste pete negre se datorează încetării circulaţiei sângelui”.Reporter:“ Da, pare o situaţie foarte gravă. Diabetul poate fi o boală teribilă.La celalalt spital Ito Sana fost tratat cu antibiotice şi cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a avut efect. În cele din urmă, doctorul a spus că piciorul va trebui amputat de la genunchi în jos. La Centrul Medical Cooperatist din Kobe urmează să-i fie amputate doar degetul de la picior”. După două săptămâni, reporterul l-a vizitat din nou pe pacient.Ito San:“Celalat medic ar fi dorit să-mi taie piciorul pe jumătate. Aici mi-au tăiat doar degetele de la picior”.Reporter:“Pare foarte dureros, dar Ito San mi-a dat asigurări că nu este atât de rău precum pare”.Dr. Kawamura Sensei:“Umflatura a dispărut şi pielea a început să crească în mod natural peste rana, ceea ce este foarte bine”.Reporter:“În afară insulinei necesare pentru a reduce nivelul de zahăr în sânge, Ito San nu ia nici un fel de medicament. Tot tratamentul se rezumăla 5 litri de apă alcalină ionizata pe zi”.Reporter: “ Ito San îşi spală rana cu apă acidă, cu valoarea ph-ului de 2.5, câte 15 minute dimineaţa şi seară. L-am vizitat din nou în aprilie şi am rămas surprins să văd cât de bine i s-a vindecat piciorul. Privindu-l, e greu să-ţi imaginezi în ce stare gravă era înainte”.Reporter:“Dr.Kawamura afirma că înainte de operaţie se gândea la un transplant de piele,dar de vreme ce pielea s-a refăcut atât de frumos, a renunţat la această idee”. Ito San: “Sunt extrem de plăcut surprins… Practic, nu am făcut nimic altceva decât să îmi spăl rana cu apă acidă, iar pielea a crescut incredibil de natural”.Reporter:“Oricât de gravă ar fi rana, ingerarea de apa alcalina ionizata şi spălarea zonei afectate cu apă acidă asigură refacerea  ţesuturilor afectate şi a pielii”.Doctorul:“La început am folosit medicamente pentru dilatarea vaselor sanguine, în vederea accelerării creşterii ţesuturilor. Am încercat cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a funcţionat. Ar fi trebuit să folosim de la bun început tratamentul cu apă alcalină ionizată”.Reporter:“ Pe data de 5 iulie Ito San s-a întors acasă,fiind tratat acum la domiciliu de soţia sa”.Ito San: “Deşi mi-am pierdut degetele de la picior, este mult mai bine aşa, decât dacă mia-şi fi pierdut întregul picior. Cel puţin aşa pot să merg”. Reporter: “Este uimitor faptul că apa ionizată l-a putut vindeca pe Ito Sân. După ce s-a întors acasă, nivelul zahărului în sânge i s-a stabilizat, iar el a renunţat la insulină. Tot ce face este să bea în fiecare zi 6-8 litri de apă alcalină ionizată”.Ito San: “Acum nivelul zahărului în sânge a ajuns la 100-110, aşa că nu mai am nevoie de insulină. Practic, la numai două săptămâni după ce am început tratamentul cu apa alcalina ionizata nu mai aveam nevoie de insulină. Acum nu mai am probleme… Pot să merg fără cârje şi asta mă face să mă simt minunat”.Reporter:“Uimitor! Trebuia să i se amputeze piciorul de la genunchi în jos, iar acum poate merge singur pe ambele picioare”. Apa alcalină ionizată Kangen nu poate trata însă alte cauze ale diabetului precum un pancreas distrus.

Diaree: Se foloseste ingerarea a 200 ml de apă acidă Kangen. Dacă în interval de o oră nu apare nici o îmbunătăţire, se vor mai bea din nou 200 ml de apă acidă Kangen. Va urma o stare de alinare. Să se inghită polen

Dureri ale încheieturilor: De 3-4 ori pe zi, înainte de masă, timp de două ,trei,zile. se recomandă ingerarea a 100 ml apă acidă Kangen, Durerile reumatice se vor  ameliora , dar continuând  vor dispărea în timp.

Dureri muscularedupă exerciţiile fizice: se recomandă ingerarea de apă alcalină ionizată Kangen cât mai multă

Gripă şi răceală: Spălaţi căile nazale de 8 ori pe zi cu apă acidă Kangen (Ph-2,5) şi faceţi gargara timp de 10 minute. Se bea cât mai multă apă alcalină ionizată Kangen. Tratamentul trebuie continuat timp de 2-3 zile.

Guta: Cauza ei este acumulărea de cristale nedizolvate de acizi (în special acid uric) în zona încheieturilor şi a ţesuturilor din jurul acestora. Nu este cum o etichetează lumea o boală legată de bătrâneţe, ci este o boală legată de acumularea de deşeuri acide! Se recomandă ingerarea unor cantităţi cât mai mari de apă alcalină ionizată Kangen. 50 ml/ kilocorp

Hemoragii:  Pulverizaţi cu apă acidă Kangen (Ph -2,5) rănile externe care opreşte sângerarea, fiind în acelaşi timp şi dezinfectantă.

Hemoroizi:  Stimulaţi golirea intestinelor band cât mai multă apă Kangen . După golirea intestinelor (o dată sau de două ori pe zi), spălaţi zona afectată cu apă puternic acidă Kangen. După uscare (după circa cinci minute), aplicaţi un tampon de vată înmuiat în apă puternic alcalină ionizată Kangen. În caz de hemoroizi interni, se va aplica o clismă cu apă acidă Kangen (nu mai mult de 50-100 ml),timp de 5 minute, urmată de o clismă cu apa puternic alcalina ionizata Kangen (ph 11,5) timp de aproximativ o jumătate de oră. La începutul tratamentului, se recomandă ingerarea a 150 ml apă acidă Kangen pe stomacul gol, urmată, 2 ore mai târziu,de ingerarea a 250 ml de apă alcalina ionizata Kangen. Se va continua apoi cu apa alcalina ionizata Kangen la fiecare 4 ore, de ficare dată cu o jumătate de oară înainte de masă.

Herpes: Tamponaţi ori spălaţi zona afectată de 2 ori pe zi, la început cu apă puternic acidă Kangen (pH-2,5), timp de 10 minute, iar apoi (după circa 5 minute) cu apă puternic alcalină ionizată Kangen  (Ph 11,5). Continuaţi timp de 3 săptămâni zilnic această procedură; în caz contrar, herpesul va reapărea. Herpesul se produce datorită virusului herpetic . Hainele şi încălţămintea infectată cu herpes trebuie dezinfectată cu apă acidă Kangen. Eu aş recomanda să se sugă şi propolis pentru o eficienţă mai rapidă.

Hipertensiune arterială, atacurile de cord, accidentele vasculare:  Tensiuniea arterială  ca să revină la normal se recomanda apa și aportul de sare !  ( perfuziile din spitale). Atunci când nu există suficientă apă pentru a umple toate vasele de sȃnge, care difuzează apa în celulele vitale apare Hipertensiunea arterială fiind o stare de adaptare a organismului la o secetă generalizată,. Ca parte a mecanismului de osmoză inversă, atunci când apa din serul sanguin este filtrată și  injectată în celule, este nevoie de o presiune suplimentară pentru "procesul de injectare." Așa cum ne-am injecta intravenos "apă" în spitale, astfel incât corpul injectează apă în zeci de mii de miliarde de celule toate în același timp. Apa și aportul de sare va aduce tensiuniea arterială  să revină la normal !  ( perfuziile din spitale) Nerecunoașterea hipertensiunii ca unul dintre principalii indicatori de deshidratare în corpul uman, și tratarea lui cu diuretice, deshidratează și mai mult organismul , care în timp, duce la blocarea prin colesterol a arterelor inimii și arterelor care merg la creier. Aceasta va provocaatacuri de cordsiaccidente vasculare cerebrale mici sau masive care paralizează. Acesta va determina în cele din urmă boli de rinichi,  va provoca leziuni ale creierului si tulburari neurologice, cum ar fi boala Alzheimer. Apa previne și ajută la vindecarea hipertensiunii arteriale.

In cartea lui Sang Whang Sănătatea ideală prin controlul pH-ului găsiţi confirmarea acestui efect , în care autorul îşi controlează de ani de zile tensiunea cu ajutorul ingerarii de apă alcalină ionizată Kangen. Calciul ionizat în apa alcalină ionizată Kangen este benefică penru inima, şi implicit pentru reglarea tensiunii sanguine.

Inflamaţii: Pulverizati sau spalaţi zona afectata cu apă puternic acidă Kangen(ph 2,5), urmată de uscarea ei. Apoi aplicati o compresă cu apă alcalină ionizată Kangen încălzită (ph 11,5 la o temp.37-40 grade). Procedeul este repetat 2 zile la rând.Seara (înainte de culcare) se va face inca o spălare suplimentară a zonei cu apa alcalina ionizata Kangen. Procedeul poate fi folosit şi pentru tratarea tumorilor şi ulceraţiilor.

Inflamaţii ale ficatului: Beţi apă alcalină ionizată Kangen cât mai multă, cu o oră înainte de masă. Recomnd in timpul zilei să se bea 0,5l/kilocorp

Inflamaţii ale vaginului: Spalaturi cu apa acidă Kangen încălzită la 40 grade timp de 10 minute ori puneti tampoane acelasi timp. Apoi 15-20 de minute mai târziu, procedeul va fi repetat apoi cu apă alcalină ionizată Kangen, la aceeaşi temperatură,

Julituri : spayaţi zona ori spălati cu apa acidă Kangen (2,5 ph), după uscare sprayati cu apă puternic alcalină ionizată Kangen (11,5 ph)

Mahmureală: Verficat : Administraţi 100 ml apă puternică Kangen(pH-11,5) si dupa 15-20 min.îşi va reveni din mahmureală .Pentru a neutraliza băuturile alcoolice (care produc săruri acide foarte puternice) şi pentru a echilibra nivelul PH-ului se recomandă ingerarea unei cantităţi de apă alcalină ionizată Kangen(pH 11,5).

Mărirea prostatei:Este recomandat de japonezi ingerarea a cel puţin un litru de apa alcalina ionizata Kangen pe zi, cu o ½ oră înainte de masă. Procesul de urinare va deveni normal după 3-4 zile, iar edemul va dispărea după circa 8 zile.

Migrenă: ingeraţi apă alcalină ionizată Kangen cu zeama de la o lămâie mare.

Obezitate: Acumularile de deşeuri acide conduc la mărirea stomacului la bărbaţi şi a şoldurilor la femei . In aceste zone circulaţia sângelui este foarte redusă, ceea ce explică de ce persoanele aflate la regim de slăbire pierd kilograme de peste tot, numai de unde trebuie nu. Apa alcalină ionizată Kangen neutralizează aceste deşeuri acide. Actiunea este lentă, dar absolut sigur. Important este minimizarea senzaţiei de foame (specifică multor obezi). Toţi cei care au băut apa alcalina ionizata Kangen au confirmat această observaţie. Nu ignoraţi mişcarea ca apa sa circule in tot corpul.  

Oboseala cronică:Beti 1,5-3 litri de apa alcalina ionizata pe zi .In cartea Intinerirea – lui Harald Tietze -reda o scrisoare a unui pacient cu oboseală cronică V.P.C.: “Am suferit de sindromul oboselii cronice timp de 20 ani, având perioade de debilitate, dureri musculare şi de oase, tulburări digestive severe etc. Sunt încântat să vă comunic că după ce am început să beau apă alcalină ionizată starea mea energetică s-a îmbunătăţit radical şi că la ora actuală mă simt mult mai bine. Acum câteva luni am făcut o nouă criză, care de regulă mă ţine la pat zile întregi, lăsându-mă epuizat săptămâni la rând, complet inutil şi incapabil să funcţionez sau să gândesc clar. De data aceasta, am început să beau 1,5-3 litri de apă alcalină ionizată pe zi. După numai două zile energia a început să-mi revină, iar în cea de-a treia zi nu am mai putut sta în pat. De-abia aşteptam să îmi reiau muncă şi să mă bucur de această energie nouă, cu care eram familiarizat. Când am început să beau apă alcalină ionizată, în prima săptămână m-am simţit foarte însetat, deşi obişnuiam să beau şi înainte destul de multă apă obişnuită în fiecare zi. De data aceasta, am început să mă trezesc şi noaptea, cu gura uscată, şi am continuat să îi ofer trupului meu apă alcalină ionizată după care tânjea. Uneori, capăta un miros foarte puternic, generat se pare de toxinele pe care le elimina în exces corpul. Un alt beneficiu oferit de apa alcalină ionizată de care m-am bucurat se referă la o îmbunătăţire accentuată a sindromului intestinelor iritate de care sufeream de mulţi ani şi care m-a făcut să sufăr intens, în special noaptea, lucru care s-a soldat cu multe nopţi pierdute de-a lungul anilor. După ce am băut timp de câteva luni apa alcalină ionizată, am observat o îmbunătăţire de ansamblu a stării mele de sănătate şi a nivelului energetic, cu care m-am acomodat foarte rapid, precum şi un somn mult mai bun. Este foarte uşor să bei apa alcalină ionizată, corpul meu răspunde foarte bine la ea şi îmi face pur şi simplu plăcere. Sunt încântat că am descoperit această apă atât de benefică şi sunt ferm hotărât să continui să o beau zilnic,pentru a-mi purifica trupul de toxine, pentru a se putea vindeca singur, fără povara deşeurilor acumulate de-a lungul timpului. Se ştie că perioadele de stres prelungit produc foarte multă aciditate în organism. De aceea, sunt fericit că pot scăpa de această aciditate cu ajutorul apei alcaline, oxigenandu-mi în acelaşi timp şi celulele. Este de-a dreptul uimitor cum un lucru atât de simplu lipsa apei alcaline ionizate poate avea efecte  atât de dramatice asupra corpului, dar aceasta este o poveste veche. Câte lucruri simple nu există, cu efecte minunate asupra vieţii noastre, dar pe care le ignorăm pur şi simplu? Mama-natură lucrează întotdeauna pe căi simple, deşi profunde. Deci beti cat mai multă apa alcalina ionizata Kangen.

Osteoporoza:. Cu trecerea timpului si ingerearea hranei acidie de toate zilele, cu vârstă creşte aciditatea corporala. Pentru a menţine nivelul PH-ului sângelui, calciul începe să fie extras din structura scheletului. Prin pierderea calciului, oasele devin fragile, iar persoana se îmbolnăveşte de osteoporoza. Pentru a contracara acest proces se recomandă ingerarea unei cantităţi cât mai mari de apă alcalină ionizată Kangen, cu calciu ionizat ( ph 9,5 ).Recomand şi îngerarea de Omega 3,6,9 şi ceva pe bază de glucozamină, condroitină din crabi,homari, cartilaj rechin ( asta pentru cei cu o osteoporoză avansată )

Pietre:Toate tipurile de pietre alcătuite din acid uric, presupune consumul timp indelungat de apa alcalina ionizata Kangen care le dizolvă . Eliminarea se face prin urina. Sa nu va alarmati daca urina devine tulbure, se elimina deşeurile acide. Chiar este recomandat sa mariţi consumul de apa .

Pietre la rinichi: Oameni cred că acesta este un indiciu al excesului de calciu în organism. Calciul nu este decât elementul de legătură din interiorul pietrelor, necesar pentru a minimiza proprietăţile otrăvitoare ale acidului fosforic şi ale acidului uric. Asa cum am spus mai sus , consumul de apă alcalină ionizată Kangen ajuta la dizolvarea deşeurilor acide şi la eliberarea calciului. Pietrele la rinichi sunt compuse din calciu, acid fosforic şi acid uric. Ele nu se dizolvă în urină acidă (spre deosebire de calciu, care se dizolvă).   Apa ionizata Kangen este realul ajutor pentru dizolvarea deseurilor acide, ajutand la eliminarea pietrelor . De altfel medicina alopata recomanda produse farmaceutice chimice scumpe cu efecte secundare, care să facă ce face apa Kangen .

Probleme circulatorii:Băutul apei alcaline ionizate Kangen reduce aciditatea şi acumulările de deşeuri care blochează arterele, imbuntatind circulaţia.

Probleme ale inimii:Pentru a reduce placa ateromatoasa şi a îmbunătăţi starea inimii se recomandă ingerarea cantităţii medii de apă alcalină ionizată Kangen. Cauza majoritaţii bolilor de inima o reprezintă deşeuri acide. Unii ar putea să nu fie de acord, dar fiindcă elementul care joacă un rol major în reacţiile chimice la acest nivel este calciul. Calciul se leagă chimic de deşeuri precum colagenul, colesterolul, fibrinele, metalele grele, mucopolizaharidele, ţesuturile musculare şi alte reziduri. Placa ateromatoasa se formează numai în interiorul arterelor, care livrează sângele proaspăt către restul organismului, dar nu şi în interioul venelor. Consumul de apa Kangen este solutia cea mai netoxica şi fericită .

Psoriazis: Spălaţi zona afectă cu apă puternic acidă Kangen (ph 2,5) apoi cu apa puternic alcalina, de mai multe ori pe zi, şi neapăra consumul marit de apa alcalina ionizata Kangen cat poti de mult (50 ml/kcorp).

Răni şi zgârieturi: Spălaţi rănile, la început cu apă puternic acidă Kangen (pH2,5) şi după aproximativ 5 minute cu apa puternic alcalina ionizata Kangen (pH11,5).  Acoperiţi rănile cu tifon steril şi spălate cu apă puternic alcalină ionizată Kangen la fiecare 4-6 ore, până la vindecare completă. Vezi şi diabet.

Rău de dimineaţă: Copilul nou născut se afla într-o stare de alcalinitateperfectă. Din această zi în trupul său începe acumularea deşeurilor acide. În timpul sarcinii, fătul preia foarte multe substanţe alcaline de la mama sa, motiv pentru care sângele mamei acesteia devine acid. În timpul somnului mamei, procesul devine mai accelerat, ceea ce explică senzaţia de rău de dimineaţă. Sang Whang recomanda ingerarea de apă alcalină ionizată Kangen şi a unor suplimente minerale.

Retenţie de apă: Consumul de apă alcalină ionizată Kangen este perfect. Se pot adăuga ceaiurile de rinichi ori de urzică vie.

Somnolenţă: După masă oamenii să se simtă obosiţi sau somnolenţi, nu-I aşa ? Unii îşi fac “siesta” şi se odihnesc. Dece ? Simplu: după masă,stomacul pentru a digera mâncarea , îi trebuie foarte mult acid clorhidric. Intrucât nu exista ca în industrie un deposit cu acid, - sângele trebuie să-l producă într-un interval foarte scurt de timp. Mâncarea când intră în intestinul subţire, pancreasul intra în lucru şi secretă un suc foarte alcalin, pentru a neutraliza acidul clorhidric, care altminteri l-ar dizolva. Aşa că ,prin acest proces, nivelul acidului carbonic din sânge creşte, generând această stare de oboseală. Fapt pentru care, băutul de apă alcalină ionizata Kangen cu 1 ora înainte şi după mese la 1 oră este foarte benefică.

Tulburări neurologice si autoimune : Daca celulele vitale sunt deshidratate ,deoarece nu bei apă , în etapele sale extreme, va avea ca rezultat o serie de stari perturbatoare, care au fost etichetate ca boli de imunitate. Nu ai baut apă consecinţa este că celulele sunt deshidratate , deci nu produci suficientă urină care să te scape de deşeurile toxice ale metabolismului . Incepe pierderea unora dintre cei mai importanţi aminoacizi esenţiali, care sunt folosiţi pentru detoxifiere. Aminoacizii sunt proteine care furnizează energie, au rol de catalizator (în cadrul hidrolizei), reglează echilibrul chimic şi contribuie la regenerarea tisulară .  Activitatea creierului depinde cu disperare de prezența unora dintre acești aminoacizi, folosirii lor depletive (obstrucţionarea , micşorarea concentrţiei, ori piedici in circulației fluidelor) va avea ca rezultat o prezență neadecvată a unor  neurotransmițatori - cum ar fi serotonina, triptamina, melatonina și indolamina, care sunt  făcute din aminoacidul triptofan; sau adrenalina, noradrenalina si dopamina care sunt făcute din aminoacidul tirozină. Acest dezechilibru în compoziția neurotransmițătorilor din creier  au la baza epuizarea proporțională a unui număr de elemente primare, care produc o gamă largă de probleme de sănătate ce au fost sesizate de către medici . În loc de a recunoaște aceste condiţii că ar fi "tulburări de deficit”, acestea au fost etichetate ca" boli de cauză necunoscută. " Rezultatul: atunci când deshidratarea produce probleme de sănătate, în loc de corectare a deshidratării si complicatiilor sale metabolice, oamenilor le sunt date medicamente toxice.

Aceste tulburări de deficit au denumiri diferite. Etichetele utilizate cel mai frecvent sunt: ​​depresie, impotență, anxietate nevroză, sindromul de oboseala cronică, tulburări de deficit de atenţie la copii. La cazurile patologice mai grave, acestea sunt etichetateca boli autoimune- cum ar fi diabetul cronic, sau diabetul  juvenil insulino-dependent, lupus, scleroză multiplă, distrofie musculară, scleroză laterală amiotrofică (boala Lou Gehrig), boala Parkinson, boala Alzheimer, și chiar SIDA. Aceste condiții sunt cauzate de deshidratare cronică prelungită și complicațiile metabolice de deshidratare. Pentru mai multe informații cu privire la aceste subiecte, a se citi cartea ABC de astm, alergii si Lupus. Pentru a înțelege că diabetul nu are limită de vârstă, a citit cartea Corpul cere  multe Strigăte pentru Apă.

Tuse: Consumaţi la o jumătate de orăDUPAmese apă alcalină ionizată Kangen   4 ori/zi, iar timp de 2 zile la rând şi gargară cu apă acidă . Apa Kangen 100-300 ml x 4 ori/zi

Ulceraţii ale picioarelor: Se spălă zonele ulcerate cu apă puternic acidă Kangen (ph 2,5), după care spălaţi sau aplicaţi comprese cu apa puternic alcalină ionizată Kangen (ph 11,5) timp de o jumătate de oră. Aplicarea compreselor se va repeta la fiecare patru ore. Dacă infecţia reapare, va trebui spălată rana la fiecare patru ore, timp de 10 minute, cu apă acidă Kangen, uscată şi acoperită cu o compresă cu apă alcalină Kangen. Înainte de culcare se va bea apa alcalină ionizata Kangen. Zonele afectate trebuie înfăşate în comprese sterile. Este important ca pacientul să rămână într-o poziţie culcat în cea mai mare parte a timpului pe durata tratamentului. Vezi şi diabet.

Prezentare Video Apa Kangen

leveluk k8

leveluk sd 501

leveluk sd 501 platium

leveluk jrii

leveluk r

anespa

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL