DESPRE ENAGIC

De peste trei decenii (1974 ) , Enagic International Japonia este lider în producția de instalatii ionizatoare alcaline si masini de filtrare a apei de peste trei decenii . Masinile Kangen Water® sunt utilizate în sute de mii de case din intreaga lume pentru a transforma apa de la robinet în ,apa alcalină sănătoasă, apă potabilă curată .
Firma a investit în cercetare si dezvoltre. A decis ca acest aparat să fie un aparat medical. Asa ca, a făcut electrozii din titan medical, placaţi cu platină şi cu o tehnologie inaltă de autocontol în exploatare ( tipic japonez ) .  Câte firme aţi văzut să NU mărească costul de productie SI TOUSI să păstreze calitătea ?      Cum japonezii nu se dezic când este vorba de calitate, a mers pe  aşa zis „ compromis” , care  pentru cei inteligenţi a devenit  mare bucurie , deoarece  nu mai cumpără ” chiciuri ieftine şi nocive”

STRATEGIA SA DE MARKETING

Intrucât aparatele produse de ENAGIC sunt mai complexe decat un filtru de apa obisnuit,-ADEVARATE UZINE CASNICE DE APA- s-a gândit la o modalitate  de promovare cu care să NU mărească costul produsului său.      A ales ca vânzarea acestui produs să se facă prin vânzare directă din depozitele firmei, la preţul de producţie,  prin reprezentaţii lui cu care lucrează  în pateneriat de business- in sistem ” business owner” .         
Aşa că funcţiille şi intrebuinţările terapeutice a celor 7 tipuri de apă ( 7 PH-uri), sunt explicate consumatorului DIRECT,  relevant şi sigur de partenerul firmei Enagic, el fiind şi un consumator cu experienţă a acestui aparat .

Acest lucru reprezintă  o gândire economică avantajoasă pentru client .    Dacă s-ar distribui prin canalele clasice : importatori, depozite zonale, magazine, vânzători, distribuitori……….costul produsului ar ajunge la un preţ exorbitant.

Neştirbind din calitatea produsului , cumpărătorul poate cumpăra aparatul medical la preţ de producţie, iar pe promovator îl răsplăteşte, cotă procentuală din valoarea produsului  .    
Orice cumpărător educat vis-a-vis de acest produs, poate dacă vrea, să-şi recâştige valoarea produsului achiziţionat, pentru că  împărtăşeşte  şi altora calităţile apei şi a aparatului său,  este plătit de Enagic . 

Unde aţi mai văzut ca firma de la care ati cumpărat ceva să vă bage bani în buzunar ?

Trebuie ai doar un cont în valută şi să vorbeşti de benficiile  apei Kangen pe care o consumi .

SIMPLU, PROFITABIL, CALITATIV, AVANTAJOS

Doriţi să vă recuperaţi costul aparatului ?   Noi vă ajutăm cu exprienţa noastră cu mult drag.  Comunicati-ne la rubrica Contacte- informaţii – şi  vă vom contacta imediat.

Compania Enagic este certificata OEM

Compania Enagic a fost apreciată primind o onorabila distinctie in 2002 de la Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia. Apa Kangen este totodata singura apa aprobata de Ministerul Sanatatii care este echivalentul lui Food and Drug Administration, FDA din SUA. Totodata apa Kangen este folosita in spitalele din Japonia de mai bine de 30 de ani cu rezultate uimitoare.

 

 

certificateofmedicaldevice.jpgb_180_180_16777215_00_images_documente_certificates_certificateofregistration.jpgcertificates dnv1certificates dnv2certificates dnv3certificates dsacertificates endorsementrecognitioncertificates fdacertificates ieeu1certificates patenttrademark1certificates patenttrademark2certificates productrecognitioncertificates waterqualitymedical device

Prezentare Video Apa Kangen

leveluk k8

leveluk sd 501

leveluk sd 501 platium

leveluk jrii

leveluk r

anespa

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL