Această apa este cunoscută sub mai multe denumiri: bogată în electroni, alcalină, cu micro-clustere, bogată In hidrogen activ, antioxidantă, apă ionizată, apa Kangen, sau apa vie .

In câteva zile în care se bea apă vie ,se pierde din grăsime . Poti creşte antrenamentele la un nivel mai înalt. Poţi creste cantitatea de muncă, intensitatea şi frecvenţa antrenamentelor fizice. Nu veţi mai simţi durere sau oboseală. Faptul că beţi apă ionizată restructurată vă permite să vă recuperaţi rapid, aşă că vă veţi putea antrena mai des. Nu veti mai ţine dietă drastică .Musculatura se va reface frumos si bine.  APA KANGEN  amplifică efectul suplimentelor nutritive . Cel mai important este că, creierul dumneavoastra va fi mai vioi .Chiar va veti permite o data pe săptămâna o “mâncare normală” fară sa creşteţi în greutate .

Continuaţi să beţi apa KANGEN şi la antrenamente şi în timpul competitiei, dacă doriţi să ajungeţi campion.
Nu uitaţi hrana vie folosirea corectă a alimentelor şi suplimentelor, coroborat cu exerciţiul fizic vă permit sa ajungeţi la performanţe remarcabile. Iar această apa specială   amplifică tot ceeace faceţi . Sportivii si antrenorii constientizeaza că si cele mai mici schimbari ale pH-ului pot afecta nivelul de performantă. De aceea, atunci cand pH-ul este scăzut si energia corpului este redusă. Deci, cu cat există mai multa aciditate in corp, cu atât muşchii nostri se contracta mai puţin şi stimulul electric necesar pentru ţă scade în mod semnificativ.

Fitness si sanatate

1.jpgVeţi fi uimiţi de diferenţa referitor la energia voastă, performanţa şi timpul de refacere. Această apă ionizată restructurată poate să ajute şi atletul de weekend cu un fitness moderat .O mama care încercă să revină la dimensiunile iniţiale, la fel ca şi numărul mereu crescând de adulţi sedentari, supraponderali, leneşi , fără o sănătate bună şi formă fizică bună. Bând apa Kangen, este cea mai rapidă , cea mai uşoară şi cea mai ieftină cale de a schimba corpul tău . Beneficiile acestei schimbări includ dureri reduse aticulare şi musculare, mai puţină oboseală, o mai uşoară pierdere în greutate şi în cele din urmă sănătate optimă şi vitalitate .

Ar fi util ca orice sală de gimnastică, centru de fitness, club de sănătate, centru recreaţional să îmbrăţişeze această uluitoare tehnologie de fabricare a APEI KANGEN. Dacă vor avea , un astfel de ionizator de apă capabil să producă sute de litri de apă zilnic, şi să fie la dispoziţie pentru clienţii lor. Nu poţi face un seviciu mai mare clienţilor tăi decât sa le oferi apa Kangen.

Alcalinitatea si performanţa sporivă

2.jpgMulti atleti sunt blocati de o dietă neadecvată care este producătoare de acid . PH-ul corpului determină în mare măsură tot cese întâmplă în interiorul celulei şi în fluidul extracelular, cunoscut sub numele de sistemul limfatic.  Carbohidratii din muşchi sunt arşi pentru energie producând aşa de mult acid lactic, încât muşchii lui nu mai lucrează eficient, performanţa începe să scadă.    Apa Kangen dă mai mult oxigen celulelor,căpătând putere să îndepărteze mai uşor deşeurile acide .   Dat fiind diversele antrenamente pe care le execuţi pentru performanţă fie că esti atlet, amator sau profesionist, timpul de recuperare este foarte important .    Apa ionizată, restructurată îţi permite sa faci asta in mod natural , NU să foloseşti steroizi anabolizanţi sau medicamente de recuperare.

Ce este apa kangen?

Apa Kangen Pentru Sportivi

Prezentare Video Apa Kangen

TOP VANZARI

Aparat Kangen Apa

Leveluk SD-501 este aparatul cel mai vândut pe mapamond . El produce  7 tipuri de ph-uri de apă alcalină, ionizată, restructurată cu calitati teraputice .

CUM SE MONTEAZA APARATUL